Yhdistetty matka: Stadin Silakkamarkkinat ja Konserttimatka JARI SILLANPÄÄ 3 – 6/10 2020, Helsinki Musiikkitalo, Hinta: 2.800:-

Hint. sis:  Laivamatkat Silja Linjalla STO-HKI-STO, majoitus B2-hyteissä m/p ja aamiainen laivalla m/p. Käynti Stadin Silakkamarkkinoilla missä mahdollisuus herkutella. 1 yö keskustan Original Sokos Presidentti, majoitus 2-hh sis. aamiaisen. Bussikuljetukset: Satama-hotelli-Satama. Konserttilippu Jari Sillanpään konserttiin ” KULKU IHMISEN” ” Helsingin Musiikkitalolla. Matkanjohtajan palvelut. Sitova ilm. 1/9 mennessä ja edellyttää väh. 22 matkalaista. Huom! Muutama konserttilippu jäljellä!    

JARI SILLANPÄÄ on yksi maamme valovoimaisimpia solisteja, joka laajan musiikkiohjelmistonsa lisäksi tunnetaan karismaattisena estraditaiteilijana ja loistavana tunteiden tulkitsijana.

Tästä kaikesta kertovat valtava suosio konsertti- ja keikkarintamalla sekä menestyslevyt. Jarin ensilevy Jari Sillanpää, joka ilmestyi vuonna 1996, on edelleen maamme myydyin levy. Viimeisin hitti ”Sinä ansaitset kultaa” oli radioissa vuoden 2015 soitetuin kappale ja Youtubessa sitä on kuunneltu yli 11 miljoonaa kertaa!
”Syksyn menestyksekkään kiertueen jälkeen, Sillanpää palaa Musiikkitaloon 4. lokakuuta. Lavalla on laulaja joka viihdyttää, koskettaa ja liikuttaa. Ikä ja eletty elämä ovat tuoneet lisää syvyyttä tulkintaan. Ääni soi pitkän tauon jälkeen sävykkäämpänä kuin koskaan aikaisemmin.”

JARI SILLANPÄÄ - KULKU IHMISEN
Helsinki Musiikkitalo
Scroll to top