Hyvä tietää

Matkanjärjestäjän oikeus peruuttaa matka
Matkatoimisto Finn Rei-Mar Resorin tarjoamien matkojen toteuttamiseen vaaditaan vähimmäismäärä matkustajia. Jos matkalle ei ole ilmoittautunut riittävästi osanottajia, ilmoitetaan matkan peruutuksesta kirjeitse tai puhelimella viimeistään 14 vrk ennen lähtöä.
Matkan peruutettua palautamme viivytyksettä matkasuoritukset tai tarjoamme toista ajankohtaa tai vastaavaa matkaa.

Passi –  Voimassa oleva passi tarvitaan moniin meidän matkoihin esim. Eestin kylpylämatkoille, Tallinnaan, Riikaan  ja Viipurin matkoille mm. Matkaohjelmasta selviää passin tarve.

Vakuutukset
Suosittelemme teidän tarkistavan omat vakuutuksenne/peruutusturvan hyvissä ajoin ennen matkaa. Matkan hinta EI sisällä peruutusturvaa, joten suosittelemme sellaisen matkavakuutuksen ottamista joka kattaa esim. äkillisen sairastapauksen. Tarkista mitä oma kotivakuutuksenne sisältää!
Huom! Monet pankit ovat neuvottelleet heidän asiakkailleen ilmaisen peruutusturvan jos matka maksetaan Internetpankin kautta – tarkista oman pankin kanssa.

Eurooppalainen sairaanhoitokortti (EU-sjukförsäkringskort)
Matkalla on hyvä olla mukana Eurooppalainen sairaanhoitokortti, jonka Försäkringskassan myöntää hakemuksesta veloituksetta. Kortin haltijalla on mm. Baltian maissa ja Suomessa oikeus saada välttämätöntä sairaanpalvelua julkisessa sairaanhoidoissa äkillisen sairauden hoitoon samaan hintaan kuin paikalliset asukkaat.

Yhteysbussit
Matkan yhteydessä voit tilata kauttamme bussiliput Viking Linjan tai Tallink Siljan yhteysbusseihin.

Lisäruokailuja (Tallink Silja ja Viking Line)
Ilmoittautumisen yhteydessä voit varata extra ruokailuja etukäteen halvemmalla kuin laivassa maksaessasi! Maksu suoritetaan meille viimeistään loppumaksun yhteydessä.

Maksuyhteydet:
Finn Rei-Marin tilinumero: Bankgiro 711-1974
HUOM! Plusgiro tili on päättynyt 1/11 2015, maksu suoritetaan ainoastaan Bankgirolle.

Jos maksat Internetpankin kautta:
”Meddelande”-ruutuun kirjoitetaan: Matka, päivämäärä ja nimesi.

Ohjelman muutos tai hinnan muutos:
Pidämme oikeudet ohjelman ja hintojen muutoksiin valuuttakurssin muuttuessa.

GDPR
Allmänna dataskyddsförordningen (Läs här)
EU:n Tietosuoja-asetus (Lue tässä)