Peruttu! 4 pv. Teatterimatka “Niskavuoren Heta” 6 – 9/5 Tampere, Hinta: 2.830:-

Päivitetty 30/3 13:30: Tampereen Teatteri on perunut kaikki kevään esitykset Coronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi. Kaikki matkalaiset ovat tietoisia matkan peruutuksesta.

 Hella Wuolijoen klassikkoteos raikkaasti tuuletettuna

Hint. sis:  Laivamatkat Silja Linjalla STO-HKI-STO, B2-hytit m/p & aamiainen laivalla m/p. 1 yö keskustan SCANDIC TAMPERE KOSKIPUISTO, majoitus 2-hh sis. aamiaisen. Kuljetukset: Satama-hotelli-Satama. Teatterilippu ”NISKAVUOREN HETA” FRENCKELL-näyttämöllä. Matkanjohtajan palvelut.

Sitova ilm. 14/4 mennessä ja edellyttää väh. 17 matkalaista.

”Niskavuoren Heta on kertomus ihmisistä, jotka kamppailevat itsensä rakastamisen kanssa. Se on kertomus naisesta, joka hylättiin ja häpäistiin. Se on kertomus naisesta, joka ei kykene anteeksiantoon. Rangaistessaan itseään, hän hylkää läheisensä. Teos on intensiivinen ja säkenöivä, uuden sukupolven jopa poliittiseksi nouseva kannanotto ihmisen ikiaikaisesta mielentilasta ja itsekeskeisyydestä. Viime vuosisadan alkupuolelle sijoittuvan tarinan kehykset, kuten Hetaa ohjaava riittämättömyys, ovat monille edelleen tutut.” Näyttelijöitä mm: EEVA HAKULINEN, TOM LINDHOLM, RITVA JALONEN, VILLE MAJAMAA ym.

Bildresultat för niskavuoren heta tampereen teatteri
Bildresultat för niskavuoren heta tampereen teatteri
This image has an empty alt attribute; its file name is scandic-tampere-koskipuisto-lobby-2.jpg
Scroll to top